Traveling Europe

Entdecke unser Europa - Besuche unsere Lieblingsplätze

Admin

login_please

... or_register

 

   

Frei Cafe

Verfasst von Martina Pogány, Ungarn

Széchenyi István utca 67., Miskolc, Ungarn

A Frei Café a Miskolci sétálóutca legnépszerűbb helye, ahol fiatalok és felnőttek egyaránt kikapcsolódhatnak, megpihenhetnek, nagyon jó kávékat ihatnak és a város legjobb tortáit kóstolhaják meg.

Frei Tamás alapította ezt az üzletláncot azért, hogy kifejezze szeretetét különböző országokból származó kávék iránt. Nem csak a szokásos, ismert kávék kaphatók, mint például az olasz Latte, hanem az arab, japán, amerikai, francia és latin ízeket is kipróbálhatjuk. A dolgot az teszi érdekessé, hogy minden kávé neve mellett egy kis cikk található, amiben a kávén keresztül bemutatja az adott országot, sőt mi több ezeket a cikkeket évszakonként aktualizálja. Mind hétköznapi mind különleges italokat is felszolgálnak, sőt mi több, ha Ön nem szereti a kávét, választhat számos tea, limonádé és shakek közül. 

Author: Bereczki Zoltán Source: http://miskolcblog.blogspot.de/2012/09/csunya-portalok-foutcan.html

http://borsodnet.hu/vendeglatas/cafe-frei-miskolc

Nagyon egzotikus és kellemes atmoszféra uralkodik bent, helyet foglalhat a földszinten és az emeleten is. Ha szép az idő, sok széket és asztalt is kivisznek, ahova kiülhet és gyönyörködhet a sétálóutca látványában. 

Iskola után gyakran szoktam  menni a Café Freiba a barátaimmal, hogy regenerálódjak és energiát szerezzek a nap hátralévő részére.

A barátom és én

Zselékávé Osakából

Nach oben